Footprint

Toekomstige houtbewerkers over duurzaam houtgebruik

Ideeën voor je blog

Vraag je je af wat je zoal kan schrijven op je blog? Op deze pagina proberen we jou de nodige inspiratie te bezorgen.
Vergeet niet: wat volgt zijn alleen maar suggesties: je moet ze niet volgen. Uiteindelijk doe je wat jij wilt.

 

* Vertel waarom jullie voor dit bepaalde project hebben gekozen.

* Heb je veel werk gestoken in een bepaalde vraag, bijvoorbeeld de vraag over bosbeheer of de vraag over samenwerking met andere organisaties? Blog erover!

* Is er iets grappig gebeurd bij het maken van je werkstuk? Schrijf er maar over. Het mag toch een beetje plezant blijven, zeker?

* Ben je door het werken met de footprint over een aspect van duurzaamheid beginnen nadenken waar je daarvoor nog nooit aan gedacht had? Goed zo, vertel het ons!

* Vertel iets over de houtkeuze voor je werkstuk.

* Laat ons weten welke vragen uit de footprint gemakkelijk waren en welke moeilijk, of welke vragen je hebben doen nadenken en welke vragen je maar stom vindt.

* Schrijf iets over de manier waarop het project loopt: gaat alles volgens plan? Ben je bepaalde moeilijkheden tegengekomen? Hoe heb je die opgelost?

* Vertel wat jullie leuk en minder leuk vinden aan houtbewerking.

* Laat ons weten waarom jij duurzaamheid wel of niet belangrijk vindt.

 

We vroegen je ook om een paar foto’s te uploaden, bijvoorbeeld: een foto van je werkstuk (als het af is of als je eraan aan het werken bent), een groepsfoto in de praktijkklas, een foto die jou aan duurzaamheid doet denken, een grappige foto die je wilt delen…

Leave a Reply